Quechua X-Light: comfortabele donsjas

Outdoor - 31 October 2014
Quechua X-Light donsjas

Het is de laatste tijd weer raak wat betreft het weer: het ene moment is het veel te warm voor de tijd van het jaar en de volgende dag zakt de temperatuur met 15 graden waardoor je toch je winterjas weer uit de kast moet halen. Ons outdoormerk Quechua heeft in haar jassencollectie een uitstekende oplossing voor wispelturigheid in zowel het najaar als het voorjaar: de Quechua X-Light donsjas.

De vulling van de Quechua X-Light donsjas bestaat voor 75% uit dons en voor 25% uit veren. Door die veertjes is het ook gelijk een lichte jas: de veren houden lucht vast en isoleren net zo goed als kunststof, maar ze zijn lichter. De binnen- en buitenkant van de donsjas zijn gemaakt van polyamide.

Quechua X-Light donsjas
Ook handig als je het te warm mocht krijgen: de X-Light is makkelijk op te vouwen tot een compact pakketje en in het bijgeleverde opbergzakje mee te nemen tijdens je hike of wandeling. Je kunt kiezen uit tien verschillende kleuren, 5 voor heren en 5 voor dames.

Quechua X-Light donsjas Quechua X-Light donsjas

Bekijk hier het promofilmpje van de Quechua X-Light donsjas, met voor de liefhebbers óók fluffy puppies en een baby-vosje: