Wintersport

lees artikel
Wintersport

Skiverhuur met korting

Als klant van Decathlon heb je via Skimium recht op skiverhuur met korting bij ruim 350 wintersportshops in 250 skigebieden!
lees artikel
Wintersport

Emanuel; “Bergsport zit in mijn bloed”

December, de maand van de gezellige eet en drinkfestijnen bij familie en vrienden. Wie is er niet gek op? Van chocoladeletters en pepernoten tot de welbekende kerstkransjes en het gourmetten. Hoe ga je om met al dat lekkere maar ongezonde eten?
lees artikel
Wintersport

Sneeuwpret naast de piste!

Sneeuwpret naast de piste is ook mogelijk. Dan is het leuk te weten dat er genoeg andere opties zijn om van winter wonderland te genieten.
lees artikel
Wintersport

Candide Thovex - one of those days 3

Bij Decathlon zijn wij dagelijks bezig met sporten want van sporten krijgen wij energie, inspiratie en motivatie. Candide Thovex is een Frans professioneel freestyleskiër bekend van zijn 'one of those days' videos.
lees artikel
Wintersport

Top 10 Goedkoop op Wintersport

Wil je op wintersport maar heb je te maken met een beperkt budget? Check onze Top 10 Goedkoop op Wintersport!
lees artikel
Wintersport

Veilig de sneeuw in

Ongerepte sneeuw is de mooiste sneeuw die er is, helemaal bij een winterwandeling! Ontdek wat je nodig hebt als je veilig de sneeuw in wilt.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons