Fietsen

lees artikel
Fietsen

Sandra; “Triathlon is verslavend”

Een jaar geleden werd ik onderdeel van het team dat het triathlonmerk Aptonia op de kaart ging brengen binnen Decathlon. Hierdoor werd mijn passie voor deze sport weer aangewakkerd. Ja, triathlon is verslavend. Vroeger Jaren geleden heb ik wel eens meegedaan aan een 1/8e triathlon. Zonder echte training en zonder goede producten deed ik mee.

lees artikel
Fietsen

Levenslange garantie op fietsen van B'Twin

Bij Decathlon krijg je levenslange garantie op de fietsen uit het aanbod van B’Twin!

lees artikel
Fietsen

Fietstochten in Nederland: Genieten van je achtertuin

Je hoeft geen honderden kilometers te reizen om te vinden waar elk jaar tienduizenden vakantiegangers naar op zoek zijn. Nederland kent tientallen fantastische fietstochten. Wij vroegen jullie op Facebook om jouw favorieten. Van de dagjesmensen tot de competitieve renner: Deze vijf tochten vielen ons op, en  we stellen onze eigen tour aan je voor!

lees artikel
Fietsen

Fietsevenement Decathlon Best

Decathlon Best tovert parkeerdek om tot fiets-parcours waar jong en oud kennis kunnen maken met de verschillende fiets disciplines.

lees artikel
Fietsen

Decathlon Best is sinds kort de trotse sponsor van de Libra Bikers.

De Libra Bikers zijn een groep mensen uit Eindhoven met een lichamelijke beperking en op 16 juni hebben zij deelgenomen aan de Handbikebattle op de Kaunertalgletsjer in Oostenrijk.

lees artikel
Fietsen

Zelf een fietsband vervangen: tips

Wil je zelf je fietsband vervangen? B’Twin legt in een paar simpele stappen uit hoe je dat snel en makkelijk kunt doen!

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons