Overig

lees artikel
Overig

Decathlon Sport Experience

We hebben een sportieve verandering doorgevoerd in ons loyaliteitsprogramma! Voorheen spaarden onze klanten voor een voucher ter waarde van €6,-. Deze voucher kreeg de klant bij 400 gespaarde punten. Vanaf heden spaar je voor 1 van de meer dan 500 sportactiviteiten, die je al krijgt bij 200 punten. Waarom deze verandering? Bij Decathlon proberen we sport

lees artikel
Overig

Koningsspelen Decathlon Kerkrade

Na een mooie eerste editie van de Koningsspelen bij Decathlon Kerkrade in 2015, met een deelname van 600 kinderen. Stonden er dit jaar, op vrijdag 22 april, 1000 springende kinderen op de parkeerplaats van Decathlon Kerkrade.

lees artikel
Overig

Lees hier meer over de geschiedenis van Decathlon!

Decathlon bestaat 40 jaar. In deze blogpost kun je meer lezen over hoe het allemaal is begonnen, onze waarden en de geschiedenis van het sportbedrijf.

lees artikel
Overig

Toerversie Utrecht

Een Frans-Nederlandse wielerploeg op de ‘Toerversie Utrecht‘!

lees artikel
Overig

Decathlon goes BREEAM

Onze nieuwe, duurzame winkel wordt volgens BREEAM-maatstaven opgeleverd.

lees artikel
Overig

Decathlon Breda komt eraan!

In het najaar/begin van de winter opent Decathlon Breda! We bouwen de winkel vanaf scratch en zijn op tijd open voor Sinterklaas! Wordt vervolgd…

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons