Innovatie

lees artikel
Innovatie

CANAVERAL; HET NIEUWE DART MERK VAN DECATHLON

Het koude en natte herfst weer is aangebroken, tijd om weer binnen te gaan sporten. Aan het einde van het jaar begint weer het grootste en meest belangrijke darttoernooi van de wereld, met waarschijnlijk een record aantal Nederlandse deelnemers. Darten blijft in populariteit toenemen en dat is ook Decathlon niet ontgaan. Decathlon komt namelijk met

lees artikel
Innovatie

Zien en gezien worden: Run Light

Met de Run Light ga je veilig in het donker hardlopen. Omdat het licht op je borst zit, zit het niet in de weg en beweegt het mee met jouw bewegingen!
lees artikel
Innovatie

Video: Easybreath snorkelmasker van Tribord

Met het snorkelmasker Easybreath van Tribord adem je onderwater net zo makkelijk als op het land. Bekijk de video!
lees artikel
Innovatie

Video: Artengo Personal Coach

De Artengo Personal Coach houdt alle belangrijke statistieken bij tijdens het tennissen. Zo weet je altijd waar je aan moet werken. Check de promo!
lees artikel
Innovatie

Video: Air Combi van Wed'ze

Bekijk het geweldige promofilmpje voor de Air Combi, het innovatieve skipak waar je zelf de temperatuur van kunt bepalen.
lees artikel
Innovatie

Video: E-Tint skibril van Wed'ze

De E-Tint skibril van ons sneeuwmerk Wed'ze kun je aanpassen op de omstandigheden: met 1 klik verander je het zicht door je skibril. Check de promo!

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons