Uitrusting

lees artikel
Outdoor

Help! Ik ga kamperen!

Je hebt zin in een avontuur! In een tentje genieten van de natuur, van je vrijheid. Alleen, of met je mede vakantiegangers. Klinkt fantastisch toch? Kamperen is goedkoop, gemakkelijk en daardoor enorm aantrekkelijk. Decathlon heeft een paar tips, voor als je er nog niet eerder op uit bent geweest.

lees artikel
Outdoor

Veilig de sneeuw in

Ongerepte sneeuw is de mooiste sneeuw die er is, helemaal bij een winterwandeling! Ontdek wat je nodig hebt als je veilig de sneeuw in wilt.
lees artikel
Outdoor

Winterwandeling op sneeuwrackets

Bij een dik pak sneeuw in de bergen ga je er op uit met sneeuwrackets! Check hoe een winterwandeling er aan toe gaat met de sneeuwrackets van Quechua.
lees artikel
Outdoor

De 2 seconds tent van Quechua

Decathlon staat bekend om haar innovaties en de Quechua 2 seconds is daar een uitstekend voorbeeld van. Ontdek wat deze tent zo innovatief maakt.
lees artikel
Outdoor

Trekkingrugzakken en dagrugzakken: vijf kooptips

Een compacte, lichte en comfortabele rugzak is onmisbaar voor vrijwel iedereen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van trekking- rugzakken en dagrugzakken?
lees artikel
Outdoor

Wandeltips: vijf mooie wandelplekken

Ons vlakke landje leent zich perfect voor een mooie wandeltocht. Voor iedereen is er een bijzondere route te vinden en om je alvast op weg te helpen, hebben we vijf wandeltips verzameld.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons