Racketsport

lees artikel
Racketsport

Mark; “Padel spelen in Nederland”

Padel is in Nederland nog niet zo bekend. Het is een unieke en eigenzinnige racketsport die gespeeld wordt op een baan van 20 x 10 meter met wanden van glas en hekwerk die je in het spel kunt betrekken.
lees artikel
Racketsport

Macey; “Badminton is niet alleen een campingsport”

Mijn naam is Macey Hanssen, 24 jaar en 1,5 jaar werkzaam bij Decathlon Kerkrade. Ik doe dit werk met veel plezier op de afdelingen racketsport en watersport. Tevens ben ik nationaal sportleader badminton want badminton is niet alleen een campingsport.
lees artikel
Racketsport

Decathlon en Scala maken tennis leuker!

Het is soms niet makkelijk om je favoriete sport te beoefenen, als je hiervoor altijd een partner nodig hebt. Je herkent het vast, je partner is verhinderd en het groepje waaruit je normaal een speelmaatje kiest heeft allemaal al andere afspraken. Dit probleem horen we vaak van tennissers en andere racketsporters.  Zodoende is Decathlon sinds

lees artikel
Racketsport

Padel, de sport die in Spanje tennis is voorbijgestreefd, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars.

Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijgestreefd heeft (vier miljoen spelers), is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars.
lees artikel
Racketsport

Hoe kies ik tennisschoenen?

Als je op zoek bent naar nieuwe tennisschoenen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren. Tips van ons tennismerk Artengo!
lees artikel
Racketsport

Hoe kies ik een tennisracket?

De keuze van een tennisracket hangt af van je speelstijl en -niveau. Ben je een beginner of train je juist vaak en intensief? We geven je advies over het kiezen van je ideale racket.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons