Decathlon en Scala maken tennis leuker!

Racketsport - 22 December 2017
Artengo TR890 rood en zwart €79,95

Het is soms niet makkelijk om je favoriete sport te beoefenen, als je hiervoor altijd een partner nodig hebt. Je herkent het vast, je partner is verhinderd en het groepje waaruit je normaal een speelmaatje kiest heeft allemaal al andere afspraken. Dit probleem horen we vaak van tennissers en andere racketsporters.  Zodoende is Decathlon sinds kort een samenwerking gestart met Scala Sports. Scala is dé app waarmee je snel en gemakkelijk tennissers uit je buurt van jouw niveau kunt vinden. Met 3.000+ spelers is Scala het snelst groeiende tennisplatform van Nederland, met spelers van alle niveaus! Er zitten zelfs al meerdere top 100 spelers in de app, dus wie weet kun je ze uitdagen!

“Er is altijd wel iemand in de buurt die wilt tennissen”

Samen werken aan een doel

Het doel achter de samenwerking is om de tennissport nóg toegankelijker te maken. Er is altijd wel iemand in de buurt die wilt tennissen en met behulp van de app kun je diegene ook vinden. Daarnaast organiseren Decathlon en Scala tennistoernooien waarin zowel leden als niet-leden van de KNLTB kunnen meespelen. Laagdrempelig en dus super toegankelijk! Iedere speler speelt 2 á 3 (verkorte) wedstrijden tegen verschillende tegenstanders.  Alle wedstrijden worden gespeeld met de Artengo TB930 tennisbal en winnaars zijn er al vandoor gegaan met Decathlon prijzen!

Scala

Wat kun je met de app
Naast het vinden van tegenstanders kun je in de app ook bijhouden hoe vaak je speelt en bijhouden tegen wie je vrienden spelen. Je creëert zo dus je eigen sociale tennisnetwerk! Zet de ranking op je club of stad om te kijken hoe je ervoor staat!

Ook voor je padel tegenstanders
Vanaf januari 2018 kun je via Scala ook padel vrienden vinden. Decathlon en Scala Sports hebben dan ook de intentie samen te groeien in tennis én padel.

Wil jij ook nooit meer alleen op de baan staan? Download dan de Scala app via www.scalasports.com of direct uit de app/play store!