Zwemmen

lees artikel
Zwemmen

Sandra; “Zwemmen of verzuipen”

Zwemmen of verzuipen, dat is de keuze die ik heb wanneer ik dat water in spring. Ik ben absoluut geen Kromowidjojo als het om zwemmen gaat, maar ik kom aardig vooruit. In dit artikel zal ik jullie meer vertellen over de verschillende trainingsattributen die ik gebruik om beter te leren zwemmen. Dus wat neem ik mee naar het zwembad naast mijn badmuts en zwembril?
lees artikel
Zwemmen

Collega Sabine zwemt mee met de Amsterdam City Swim

Op zondag 9 september 2018 is de 7e editie van de Amsterdam City Swim. Dit zwemevenement in de Amsterdamse grachten probeert zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Onze collega Sabine zwemt dit jaar ook mee en we willen haar alvast super veel succes wensen!  Even voorstellen Ik ben Sabine, net

lees artikel
Zwemmen

Collega Anne zwemt mee met de Amsterdam City Swim

Op zondag 9 september 2018 is de 7e editie van de Amsterdam City Swim. Dit zwemevenement in de Amsterdamse grachten probeert zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Onze collega Anne Poortman zwemt dit jaar ook mee en we willen haar alvast super veel succes wensen!  Even voorstellen Ik ben Anne

lees artikel
Zwemmen

Sandra; “Triathlon is verslavend”

Een jaar geleden werd ik onderdeel van het team dat het triathlonmerk Aptonia op de kaart ging brengen binnen Decathlon. Hierdoor werd mijn passie voor deze sport weer aangewakkerd. Ja, triathlon is verslavend. Vroeger Jaren geleden heb ik wel eens meegedaan aan een 1/8e triathlon. Zonder echte training en zonder goede producten deed ik mee.

lees artikel
Zwemmen

Ontdek 10 mooie kampeerplaatsen!

ontdek 10 mooie kampeerplaatsen? Voor de echte natuurliefhebbers hebben wij 10 mooie kampeerplaatsen op een rij gezet. Of je nu in een tent, caravan of camper slaapt. Op deze plekken vind je meerdere campings. Waar reis jij straks heen?     10. Zeeland, Nederland Jazeker in ons eigen land zijn ook veel mooie plaatsen om

lees artikel
Zwemmen

Wat zijn de 10 beste snorkelplekken?

Wat zijn de 10 beste snorkelplekken Voor onze fans van de onderwaterwereld hebben wij 10 leuke snorkelplekken op een rij gezet. Waar ga jij koppie onder? 10. leukermeer, limburg Ja je leest het goed, in Limburg. Ons eigen land heeft ook een mooi leven onder water. Op verschillende plekken kan je makkelijk het water in.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons