Zwemmen

lees artikel
Zwemmen

Vijf tips om fit te blijven op jouw actieve vakantie

Vakantie is niet altijd de gemakkelijkste periode om op-en-top in shape te blijven. Hoe voorkom je dat, na een jaar hard werken, de kilo’s er weer aan vliegen? Decathlon vroeg jullie via Facebook om tips voor je actieve vakantie, en net als altijd: Jullie stelden niet teleur!

lees artikel
Zwemmen

Welk badpak heb ik nodig?

Het kan lastig zijn om een geschikt badpak te kiezen dat past bij zowel je eisen als je lichaam. Nabaiji legt uit waar je op moet letten!

lees artikel
Zwemmen

Zwemtraining voor je benen en armen

Om je benen en armen tijdens je zwemtraining meer kracht te geven, heeft Nabaiji een reeks oefeningen en tips waar je mee kunt trainen.

lees artikel
Zwemmen

Uit welke onderdelen bestaat een zwemtraining?

Tips van Nabaiji voor wie vaker zwemt: welke onderdelen maken deel uit van een goede zwemtraining?

lees artikel
Zwemmen

Hoe kan ik kramp voorkomen tijdens het zwemmen?

Kramp voorkomen tijdens het zwemmen is makkelijker dan je denkt: zorg altijd voor een goede warming up en cooling down. En blijf altijd doordrinken!

lees artikel
Zwemmen

Hoe train ik mijn spieren in het water?

De borstcrawl is ideaal om je zwemtechniek te verbeteren en je lichaam in balans te brengen. Tips van Nabaiji om je spieren te trainen!

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons