Fitness

lees artikel
Fitness

Decathlon Bootcamp – join for free

Deze bootcamp is voor iedereen toegankelijk, gratis en super uitdagend. Het doel van de bootcamp: plezier maken en fit worden!

lees artikel
Fitness

Vier buikspieroefeningen van Domyos

Ons fitnessmerk Domyos geeft vier buikspieroefeningen waarmee je buikvet verdwijnt! Herhaal de oefeningen vijf keer doe ze drie keer per week.

lees artikel
Fitness

Trampoline kopen: tips van Domyos

Wil je een trampoline kopen? Ons fitnessmerk Domyos geeft tips over factoren waar je op moet letten.

lees artikel
Fitness

Hoe kom ik weer in vorm?

Nu het eindelijk weer lekker weer begint te worden, willen veel mensen weer in vorm komen. Volg de volgende tips van Domyos!

lees artikel
Fitness

Veelgestelde vragen: fitness

Waarom word ik zwaarder als ik sport? Welke oefeningen moet ik doen om een strakke buik te krijgen? Domyos beantwoordt 10 veelgestelde fitness-vragen!

lees artikel
Fitness

Hoe kies ik een hometrainer?

Wil je thuis aan je conditie werken met een hometrainer? We geven je een aantal tips zodat je weet wat voor jou de beste hometrainer is.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons