Fitness

lees artikel
Fitness

DE 5 BESTE WORKOUTS MET WC PAPIER

Wil jij fit blijven met je gehamsterde wc-papier terwijl je gewoon thuis aan het werk bent? Check deze 5 workouts.
lees artikel
Fitness

Kracht vs. Cardio

Een gespreksonderwerp van elke sportfanaat. Wat is beter? Bij kracht vs. cardio zal er nooit een duidelijke winnaar zijn. Dat is niet erg! Hieronder nog eens een korte uitleg van beide. Cardio Bij cardio draait het allemaal om je hart en longfuctie. Als je een hartslag hebt wanneer je evenveel zuurstof inademt als dat je

lees artikel
Fitness

Hoe kom ik over een motivatiedip heen?

Merk je dat je de laatste tijd minder zin hebt om te sporten? En wil je hier graag wat aan veranderen? Lees dan dit artikel met handige motivatietips. Het beste is om te achterhalen wat je motivatie ondermijnt. Hieronder staan een aantal veel voorkomende redenen die voor een motivatiedip kunnen zorgen. Heb je wel helder

lees artikel
Fitness

Decathlon Bootcamp – join for free

Deze bootcamp is voor iedereen toegankelijk, gratis en super uitdagend. Het doel van de bootcamp: plezier maken en fit worden!
lees artikel
Fitness

Vier buikspieroefeningen van Domyos

Ons fitnessmerk Domyos geeft vier buikspieroefeningen waarmee je buikvet verdwijnt! Herhaal de oefeningen vijf keer doe ze drie keer per week.
lees artikel
Fitness

Trampoline kopen: tips van Domyos

Wil je een trampoline kopen? Ons fitnessmerk Domyos geeft tips over factoren waar je op moet letten.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons