Tennis

lees artikel
Racketsport

Decathlon en Scala maken tennis leuker!

Het is soms niet makkelijk om je favoriete sport te beoefenen, als je hiervoor altijd een partner nodig hebt. Je herkent het vast, je partner is verhinderd en het groepje waaruit je normaal een speelmaatje kiest heeft allemaal al andere afspraken. Dit probleem horen we vaak van tennissers en andere racketsporters.  Zodoende is Decathlon sinds

lees artikel
Racketsport

Hoe kies ik tennisschoenen?

Als je op zoek bent naar nieuwe tennisschoenen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren. Tips van ons tennismerk Artengo!
lees artikel
Racketsport

Hoe kies ik een tennisracket?

De keuze van een tennisracket hangt af van je speelstijl en -niveau. Ben je een beginner of train je juist vaak en intensief? We geven je advies over het kiezen van je ideale racket.
lees artikel
Racketsport

Hoe kies ik een tennisbal?

Welke tennisbal is het beste om mee te spelen? Tips voor beginnende én gevorderde tennissers.
lees artikel
Racketsport

Tien tennisfeiten: Australian Open

Op 19 januari start in Melbourne de Australian Open. Tien tennisfeiten over het eerste Grand Slam-toernooi van het tennisseizoen!
lees artikel
Racketsport

Artengo Personal Coach: trainer aan de pols

De Artengo Personal Coach is een horloge en een sensor voor op je tennisracket waarmee je jouw tennisprestaties kunt verbeteren.

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer