Teamsport

lees artikel
Teamsport

Decathlon komt met een nieuw assortiment en hockeymerk

De zomerstop zit er bijna weer op, tijd om het veld op te gaan. Een nieuw hockeyseizoen betekent vaak ook de aanschaf van nieuwe hockeyspullen. Decathlon gaat jou verrassen met een gloednieuw assortiment en een nieuw hockeymerk! Feit: Hockey is een populaire sport in Nederland. In oktober 2017 stond het totale ledenaantal op 254.032 en blijft

lees artikel
Teamsport

Het spektakel van basketbal in tien GIF’s

Mensen die, net als ik, de ‘dab’ gaan missen in 2018: Houd moed. Soms maken ouderwetse uitvindingen glorieuze comebacks. Zo ook de GIF files: Zij kunnen ons in een paar seconden duidelijk maken, waar de beste auteurs honderden woorden voor nodig zouden hebben. Geniet van tien fantastische basketbal GIF’s!

lees artikel
Teamsport

American Football en rugby: Vijf verschillen

Vorige week startte in Amerika de National Football League competitie weer: De NFL. Het hele jaar door spelen landen om verschillende prestigieuze rugby kampioenschappen. Steeds meer Nederlanders kijken geïnteresseerd naar de sporten, maar vaak worden de twee door elkaar gehaald. Decathlon legt je vijf verschillen uit.

lees artikel
Teamsport

Back to Sport: De wei weer in

Elk jaar weer stappen duizenden kinderen voor het eerst het veld op voor hun eerste wedstrijd in het amateurvoetbal. Ik las een bericht dat; dankzij het gewonnen EK van de Oranje Leeuwinnen, er een recordaantal nieuwe meisjes zich op hadden gegeven bij amateurvereniging om dit seizoen voor het eerst te gaan voetballen. Ook voor ouders

lees artikel
Teamsport

Rugby gids Decathlon

Rugby gids van Decathlon voor beginners
lees artikel
Teamsport

Einde seizoen: sporten in de zomer

Het seizoen is ten einde, waar en hoe ga jij sporten in de zomer?

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons