Einde seizoen: sporten in de zomer

Voetbal - 15 June 2015
Einde seizoen: sporten in de zomer

Het voetbalseizoen is ten einde maar dat betekent niet dat je in de zomer alleen maar op de bank gaat hangen. Zeker op vakantie is de kans groot dat je een balletje gaat trappen op het strand of op de camping. Waar ga jij sporten in de zomer?

Natuurlijk is het na een intensief sportseizoen goed voor je lichaam om een paar weken tot rust te komen. Even geen training of wedstrijden, zowel fysiek als mentaal is het goed voor je. In deze periode kun je wel gewoon gaan zwemmen, fietsen of hardlopen want je wilt ook niet direct uit vorm raken. Wanneer je vier weken geen enkele vorm van sport beoefend, kun je tot 30% van je fysieke conditie verliezen. Op vakantie of in het weekend neem je gewoon een bal mee! Kipsta biedt een groot aanbod artikelen voor volleybal, basketbal en voetbal waarmee je overal gewoon lekker door kunt sporten in de zomer.

Hoe sport jij in de zomer?

Wat voor sport doe je als je op vakantie bent, blijft het bij een balletje trappen of kies je ervoor om door te trainen? Laat het weten in de comments!