Skaten

lees artikel
Skaten

Zelf je skatewieltjes omwisselen

Zijn je skatewieltjes versleten? Voordat je een nieuwe set koopt: je kunt ze zelf makkelijk omwisselen!
lees artikel
Skaten

Steps: niet alleen voor kinderen

Wie denkt dat steps alleen voor kinderen zijn, vergist zich. Check Oxelo's freestyle steps om mee te stunten en de Easyfold voor als je naar je werk gaat!
lees artikel
Skaten

Longboards & Cruisers van Oxelo

Cruisen in het park, over de boulevard of door de stad, met de longboards en cruisers van Oxelo komt het allemaal wel goed. Check hier de promo!
lees artikel
Skaten

Old school cruisen met Oxelo

De Old School en City Cruisers van Oxelo zijn een ode aan de boardbasis: toen skaters los gingen in lege zwembaden en zelf bepaalden waar ze gingen boarden.
lees artikel
Skaten

Video: Oxelo ijshockey

Voor ijshockey en alle benodigde accessoires kun je bij Decathlon terecht bij ons skatemerk Oxelo. Bekijk hier de promo van Oxelo IJshockey!
lees artikel
Skaten

Video: Yamba-boards van Oxelo

De Yamba-boards van Oxelo zijn onze eigen variant op de klassieke pennyboards. Flexibel, stevig en old school style cruisen: Yamba!

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons