Steps: niet alleen voor kinderen

Skaten - 6 February 2015
oxelo florida

Behalve inline skates, schaatsen, skate,- wave- en longboards en kleding produceert ons skatemerk Oxelo ook steps. Ideaal voor in het park, op de boulevard… of voor in het skatepark!

Een step wordt in Nederland vaker gezien als iets voor kinderen dan voor volwassenen. Natuurlijk hebben we in onze skateshop een groot aanbod kindersteps, maar ook voor volwassenen bieden we verschillende modellen. Bijvoorbeeld om snel en makkelijk van A naar B te komen in de stad of wanneer je naar je werk gaat.

Snel opvouwen en op slot zetten
Staat je auto dermate ver weg geparkeerd dat je eerst een halve marathon moet lopen om op kantoor te komen? Is de metro, trein, of bus net te ver? Een step is een ideaal middel om deze afstand te overbruggen. En hoe handig is het dat je hem gewoon kunt opvouwen en op zelfs op slot kunt doen zodat niemand er last van heeft in het OV?

Natuurlijk kun je ook gewoon vette tricks doen met een steps. Daarvoor heb je dan wel een stuntstep nodig, en die produceert Oxelo al jaren. Het freestyle scooter team van Oxelo trok naar Florida voor een promo voor hun freestyle steps. Check hier de tricks, inclusief een paar bails.

Steps voor volwassenen?
Is een step iets voor jou of gebruik je liever een ander vervoermiddel om een lange afstand lopen te mijden?