Pop up tent: 2 seconds van Quechua

Outdoor - 6 October 2014
Snel-opzetbare-tent-3

Decathlon staat bekend om haar scherpgeprijsde en kwalitatieve producten, maar zeker ook om haar innovaties. De ‘werptent’ van ons outdoormerk Quechua, de 2 seconds XL Fresh Illumin III, is daar misschien wel het schoolvoorbeeld van. 

Snel opzetbare tent: meer tijd over

Vrijwel elke kampeerder heeft er een hekel aan: een tent opzetten en afbreken. Met de 2 seconds tenten van Quechua hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ook wel werptent of pop up tent: deze snel opzetbare tent is dankzij het ingebouwde frame (een soort skelet) zo snel en gemakkelijk op te zetten dat je jezelf een hoop tijd en irritaties bespaart. Je kunt -mits het niet hard waait- zelfs de tentharingen achterwege laten en nog meer tijd besparen. De tijd die je overhoudt kun je gebruiken om te genieten van je welverdiende vakantie.

Voor een complete indruk van het opzet- en afbreekgemak van de Quechua 2 seconds XL Fresh Illumin III bekijk je onderstaande video:

Verlichting aan de binnenkant

De 2 seconds XL Fresh Illumin III is standaard uitgerust met drie led-lampjes: één bij de ingang en twee leeslampjes achterin de binnentent. Ideaal wanneer je de zaklamp weer eens kwijt bent tussen je kampeerspullen.

Snel-opzetbare-tent-2

En er is meer

Quechua biedt behalve de 2 seconds werptenten meer tentmodellen, en elk exemplaar is thermisch geïsoleerd, waterdicht, windbestendig en biedt UV-bescherming.

Snel-opzetbare-tent

Heb je vragen of wil je meer weten over het aanbod van Quechua? Laat een reactie achter of check Decathlon op Facebook!