Dustin over de Rockrider ST100 27.5”

Fietsen - 2 July 2019

Wij hebben een paar mensen gevraagd naar hun mening over de fiets die ze gebruiken van Decathlon. Zie hier een kort interview met Dustin over een van onze mountainbikes. 

Vertel kort iets over jezelf

Ik ben Dustin, ben 34 jaar oud en woon in Almere. Ik woon hier samen met mijn vrouw en 3 kids. Ik heb een zoon, Thijs, van 7 jaar. En een tweeling van vier jaar, Sara en Sofie. Samen met mijn vrouw run ik fulltime ons eigen bedrijf. Een onderdeel daarvan is ons You Tube kanaal. Daarnaast helpen we andere bedrijven met het editten van video’s bijvoorbeeld.

Was je al bekend met Decathlon

Ik had wel eens van Decathlon gehoord, maar nooit iets gekocht. Eerlijk gezegd nog steeds niet in de winkel geweest. Ondertussen wel van plan. Ik heb al een beetje rondgekeken op de website. En nu ik regelmatig fiets wil ik wel een fietstenue aanschaffen.

Welke fiets gebruik je

Mountainbike Rockrider ST100 27.5”

Zitten er accessoires op de fiets? Zo ja, welke en ben je tevreden?

Op dit moment heb ik er alleen nog maar een helm bij. Wel zo fijn voor de veiligheid.

Hoe vaak fiets je per week?

2 a 3 keer per week een uurtje fietsen. Eerst geprobeerd hard te lopen maar toch niks voor mij. Fietsen altijd leuk geweest. Houd via Apple Watch bij wat ik allemaal fiets. 

Waar gebruik je de fiets voor?

Mountainbiken in de bossen vlakbij huis.

Wat vind je top aan deze fiets?

Er zit een hele goede vering bij de voorvork. Aan de voorkant vang je de meeste klappen op heb ik gemerkt met fietsen. Die worden nu goed opgevangen. Daarnaast schakelt de fiets erg makkelijk. Daardoor fiets ik sneller berg op en af, ideaal.

Wat zou je willen veranderen aan deze fiets?

Ik heb geen vergelijking maar tot nu toe ben ik erg tevreden met de fiets. Ik gebruik hem regelmatig en dat bevalt prima.

Zou je de fiets aanraden?

Ik zou de fiets zeker aanraden. Zeker gezien de prijsklasse maakt het de stap klein om te beginnen met deze sport. Als mensen de fiets eerst willen testen kunnen ze kijken op DecaShare, daar staat mijn fiets om te lenen.

Zou je in de toekomst weer voor een fiets van decathlon kiezen?

Zeker wel, ondertussen verder gekeken en vergeleken en jullie hebben mooie prijzen.

Zie hier de leuke vlog van Dustin over de fiets.