Decathlon Apeldoorn: eindelijk open!

Overig - 5 November 2014
Decathlon Apeldoorn 5 november

Op 5 november is Decathlon Apeldoorn geopend! Tijdens de opening aan De Voorwaarts was iedereen welkom om kennis te maken met onze sportartikelen en merken. Met sportclinics in het naastgelegen Omnisport, spectaculaire kortingen en mooie prijzen werd de opening van de vierde Decathlon in Nederland een niet-te-missen topdag.

Eerste 65 bezoekers kregen €65 korting

Bij Decathlon vind je sportartikelen voor 65 sporten. Daarom was er sprake van een spectaculaire openingsactie: De eerste 65 bezoekers ontvingen €65 korting op hun aankoop bij Decathlon Apeldoorn. De winkel omslaat maar liefst 3500m2 en om 9.30 stipt was het dan eindelijk zover: de deuren van Decathlon Apeldoorn gingen open voor het grote publiek. Store Manager Kris Bruin deelde eerder op de ochtend de 65 kortingsbonnen uit aan de eerste bezoekers, waarvan de eersten al om 5.30 voor de deur lagen. Een welverdiende korting op hun eerste aankopen!

Sportclinics door topsporters

Vanaf 9.00 deden kinderen van verschillende basisscholen mee aan tien verschillende sportclinics. Later op de dag konden alle andere kinderen zich opgeven voor de clinics van deze Sport10 Xperience, die onder anderen gegeven werden door tienkamper Eelco Sintnicolaas. Decathlon betekent letterlijk tienkamp, dus een passender professional was niet mogelijk geweest. Om 13.00 viel er letterlijk een prijzenregen toen de zeer prominent aanwezige zeppelin bij de playground buiten een lading balletjes met sportieve prijzen naar beneden liet vallen. De prijzen werden uitgereikt door Eelco Sintnicolaas en voormalig topvolleyballer en gouden medaillewinnaar Bas van der Goor.

Korting van €10 bij besteding van €20

Met de klantenkaart van Decathlon
Iedereen met een Decathlon klantenkaart kreeg een kortingsvoucher ter waarde van €10. De voucher is te gebruiken bij een besteding van minimaal €20 en is op vertoon van een geldige klantenkaart alléén geldig tijdens de openingsweek vanaf woensdag 5 november tot en met zondag 9 november in de winkel van Decathlon Apeldoorn. Iedereen die bij de opening aanwezig was: bedankt en graag tot ziens!

Decathlon Leeuwarden: mis het niet op 19 november!

Heb je de opening in Apeldoorn gemist? Op 19 november heb je nog een kans om getuige te zijn van de opening van een nieuwe Decathlon! Die dag opent in Leeuwarden bij winkelcentrum De Centrale namelijk Decathlon Leeuwarden! Natuurlijk geven we opnieuw €65 korting aan de eerste 65 bezoekers en we geven ook weer een €10 kortingsvoucher aan iedereen met een klantenkaart! Bovendien geven we meerdere geweldige prijzen weg door middel van een loting tussen alle aanmeldingen vóór 18 november. Kom langs in Leeuwarden voor een nieuwe spectaculaire opening van Decathlon! In 2015 gaan we door met uitbreiden zodat ons motto sport toegankelijk maken voor iedereen nog toepasselijker wordt. Waar in Nederland wil jij graag een nieuwe Decathlon zien openen? Laat het weten in de reacties hieronder!