Decathlon Breda wordt sportief geopend!

Overige - 8 October 2015
Decathlon Breda opening

Na de opening van de eerste pop-up store van Nederland is het bijna zo ver voor de opening van Nederlands eerste concept store op het terrein de Bavelse Berg in Breda. Ondertussen blijft de pop-up store in het centrum van Breda gewoon open en klanten hebben de mogelijkheid om via click & collect spullen te bestellen en gratis af te halen bij een Nederlandse vestiging naar keuze. Op de touchscreens in de winkel vinden klanten het volledige aanbod van Decathlon en bestellingen worden gratis bij de klanten thuisbezorgd!

Blog_Breda1

Bezoekers van de pop-up store zeggen dat er behoefte is aan een Decathlon in Breda en vinden de komst van de eerste concept store een verrijking voor de stad. Volgens de pop-up store manager Dé van Es maken voorbijgangers regelmatig foto’s en reageren ze erg enthousiast over de komst van een Decathlon winkel in Breda.

Ten zuidoosten van Breda, direct aan de A27 wordt de voormalige afvalstort de Bavelse berg her ontwikkeld tot een evenementenzone. Decathlon zal hier de zesde winkel openen volgens het try & buy concept waarbij de klanten op playgrounds producten kunnen testen. Er zullen 320 parkeerplaatsen komen voor bezoekers en de winkel zal voorzien zijn van de nieuwste snufjes. Kijk voor meer informatie op www.decathlon.nl.

Op 25 november zal Decathlon Breda feestelijk worden geopend en er zal een sportdag worden georganiseerd waarbij alle bezoekers de mogelijkheid krijgen om in aanraking te komen met een van de 65 sporten die Decathlon aanbiedt. 

Het team van Breda telt momenteel 9 koppen maar ze zijn nog op zoek naar sportieve verkopers. Op 10 oktober zal er een sollicitatiedag plaatsvinden in het NAC Breda stadion. Je kunt hier nog op reageren via www.werkenbijdecathlon.nl.

We nodigen iedereen uit voor de feestelijke opening op 25 november in Breda!