Vijf tips om fit te blijven op jouw actieve vakantie

Outdoor - 10 August 2017

Vakantie is niet altijd de gemakkelijkste periode om op-en-top in shape te blijven. Hoe voorkom je dat, na een jaar hard werken, de kilo’s er weer aan vliegen? Decathlon vroeg jullie via Facebook om tips voor je actieve vakantie, en net als altijd: Jullie stelden niet teleur!

 

Actiever leven

Alleen al het feit dàt je op vakantie gaat, leidt voor sommigen tot een actievere levensstijl. Zoals deze sportvriendin zich ook beseft: Het kunnen de kleine dingetjes zijn, die het hem doen!

Verandering van spijs…

Sommige sporters gebruiken de vakantie om juist eens iets anders te doen! Ben je normaal een hardloper? Waag je eens aan een ander discipline, vooral als de camping je daar de mogelijkheden toe biedt.

Ze hebben een zwembad!

Maak gebruik van de dingen die je thuis misschien niet hebt! Niet iedereen heeft een mooi zwembad in de tuin liggen. De ochtend is het beste moment om je dag op een frisse en sportieve manier te beginnen.

Doen waar je goed in bent

Sommige van onze sportvrienden lijken gewoon bij het vertrouwde te blijven, en daar is niets mis mee. Leef je passie! En wie weet word jij net zo goed en comfortabel in je sport als deze mijnheer.

Neem de kinderen mee

Misschien wel de meest gemakkelijke manier om de calorieën te verbranden. Wat je ook besluit te doen op vakantie: Betrek de kinderen erbij!