Kipsta thermokleding: blijf droog en warm in de winter

Voetbal - 6 February 2015
baselayer kipsta

In de winter is het koud en nat, iets wat het sporten voor sommigen een stuk uitdagender maakt. Bij teamsporten als voetbal, hockey en rugby kun je je team nu eenmaal niet zomaar in de steek laten en dus wil je lekker warm en droog kunnen sporten. Daarvoor heeft Kipsta Keepdry thermokleding ontwikkeld: onderkleding waardoor je minder snel afkoelt en dus de kou kunt trotseren.

De Keepdry range is in principe gewoon een laag thermische onderkleding die je onder je tenue draagt. Minder zweten maar tegelijkertijd ook geen onderkoeling: met de thermokleding van Keepdry ben je altijd op comfortabele wijze voorbereid op regen en kou. De Keepdry range bestaat uit thermoshirts en thermobroeken.

baselayer kipsta

De voordelen van Keepdry thermokleding:
Flexibel: de onderkleding voelt als een tweede huid en zit dus nooit in de weg tijdens het sporten. Je beweegt zoals je dat zou doen zonder thermokleding.
-Comfort: de Keepdry onderkleding is gemaakt van materiaal dat warmte vasthoudt.
-Ademend: de thermokleding houdt warmte vast maar ademt ondertussen ook, hierdoor verdampt zweet en dus koel je niet af.

Keepdry en Keepwarm
De thermokleding van Keepdry is ontwikkeld voor sporten bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden. Keepwarm is voor de echte kou: 5 graden en lager. Keepwarm bestaat uit een range van handschoenen, mutsen en nekwarmers. Gebruik jij in de winter onderkleding tijdens het sporten? Laat weten welke soort jij aan zou raden aan anderen (en waarom)! Ook opzoek naar een goede regenjas of voetbal trainingspak?