Voetbal

lees artikel
Voetbal

Burendag 2019

Burendag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Hebben jullie al een leuke activiteit bedacht? Oranjefonds en Douwe Egberts zijn initiatiefnemers van burendag. En wij helpen je graag opweg met een paar leuke voorbeelden voor burendag. Hoe kan jij de buurt door middel van bijvoorbeeld sportactiviteiten samen brengen? Sport en spel zijn hier een heel leuke manier voor namelijk.
lees artikel
Voetbal

Help! Mijn kind gaat op voetbal

Voetbal dit voetbal dat, je kind is altijd druk in de weer met die bal. Op straat, in de tuin en misschien wel stiekem in huis. Als de bal voor de zoveelste keer op een ongewenste plek terecht komt is het misschien dan  toch tijd voor een voetbalclub. Je kind gaat op voetbal, en nu?
lees artikel
Voetbal

Diego; “KIPSTA… my brand.”

Hallo, mijn naam is Diego Jongen, 35 jaar oud en ben op dit moment werkzaam voor KIPSTA. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam binnen Decathlon. Dit heb ik al die tijd gedaan voor Decathlon Kerkrade, verschillende speelvelden mogen leiden als afdelingsmanager maar altijd terug gekeerd op het mooie speelveld van teamsport waar mijn

lees artikel
Voetbal

Einde seizoen: sporten in de zomer

Het seizoen is ten einde, waar en hoe ga jij sporten in de zomer?
lees artikel
Voetbal

Kipsta School: gratis voetbaltraining bij Decathlon Leeuwarden!

Alle kinderen van 7 tot 12 zijn op woensdagmiddagen welkom bij Decathlon Leeuwarden voor gratis voetbaltraining!
lees artikel
Voetbal

Play Everywhere: altijd en overal sporten

Op het strand, in het park of op straat: met de Kage (voetbal), het WizNet (volleybal) en The Hoop (basketbal) kun je altijd en overal sporten!