Decathlon Leeuwarden: eindelijk open!

Overig - 19 November 2014
opening leeuwarden

Op 19 november is Decathlon Leeuwarden geopend! Natuurlijk stonden we uitgebreid bij deze opening stil. De eerste 65 bezoekers kregen €65 korting op hun eerste aankopen in de nieuwste telg van de Nederlandse Decathlonfamilie. Met twee nieuwe winkels in twee weken staat het aantal vestigingen in Nederland nu op vijf.

65 sporten, 65 euro korting, 65 bezoekers

Nadat nationale schaatsheld Rintje Ritsma de avond ervoor het ceremoniële lint had doorgeknipt, stonden op woensdag 19 november al vroeg fanatieke bezoekers in de rij voor de winkel. Omdat Decathlon artikelen voor 65 sporten aanbiedt, kregen de eerst 65 bezoekers maar liefst €65 korting. Iedereen met een speciale kortingsvoucher ontving €10 euro korting.

Sporten in en om de winkel

Het programma was uiteraard van sportieve aard: tijdens de openingsdag konden bezoekers de hele dag meedoen aan sportieve workshops. Sport toegankelijk maken voor iedereen: de bezoekers in en buiten de winkel maakten kennis met de sportieve variatie die Decathlon te bieden heeft. Iedereen met een Decathlon klantenkaart kreeg een kortingsvoucher ter waarde van €10 (te gebruiken bij een besteding van minimaal €20 en alléén geldig vanaf woensdag 19 november tot en met zondag 23 november in de winkel van Decathlon Leeuwarden).

Kans op geweldige prijzen!

Onder de aanmeldingen voor de openingskorting worden twee Go Pro’s, tien 2 Seconds tenten en een TC7 loopband weggegeven. De winnaars ontvangen hun prijzen op zaterdag 22 november in de winkel. Bekijk hier beelden van GPTV van de openingsdag van Decathlon Leeuwarden:

We verwelkomen je graag bij De Centrale!