lees artikel
Wintersport

Emanuel; “Bergsport zit in mijn bloed”

December, de maand van de gezellige eet en drinkfestijnen bij familie en vrienden. Wie is er niet gek op? Van chocoladeletters en pepernoten tot de welbekende kerstkransjes en het gourmetten. Hoe ga je om met al dat lekkere maar ongezonde eten?
lees artikel
Wintersport

Sneeuwpret naast de piste!

Sneeuwpret naast de piste is ook mogelijk. Dan is het leuk te weten dat er genoeg andere opties zijn om van winter wonderland te genieten.
lees artikel
Overige

Sporters verzuimen minder vaak dan niet-sporters 

We moeten meer bewegen’ en ‘Sporten is gezond!’ - zijn termen die je maar al te vaak hoort. Maar wat is daar van waar en hoe uit zich dat in het bedrijfsleven?
lees artikel
Overige

Rik; “Golfen is een buitensport, én voor iedereen”

Hallo, mijn naam is Rik Peters. Ik ben 26 jaar oud en ben momenteel werkzaam bij Decathlon, in de winkels Eindhoven & Best en voor E-commerce. Daarnaast ben ik national sport leader voor golf.
lees artikel
Darten

Paul; “Iedereen kan plezier halen uit darten”

Mijn naam is Paul en haal al plezier uit darten sinds mijn vijfde. Ik ben 46 jaar oud en kom uit Engeland. Enige tijd getrouwd met een Franse, Sarah. Samen hebben wij twee kids. Ik heb voornamelijk gewoond en gewerkt in Frankrijk. Daar zit natuurlijk het hoofdkantoor van Decathlon.

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons