lees artikel
Racketsport

Mark; “Padel spelen in Nederland”

Padel is in Nederland nog niet zo bekend. Het is een unieke en eigenzinnige racketsport die gespeeld wordt op een baan van 20 x 10 meter met wanden van glas en hekwerk die je in het spel kunt betrekken.
lees artikel
Overige

Zeilen in Nederland

Zeilen in Nederland kan bijna overal. Nederland is namelijk een echt waterland. Het  is een van de grootste zeilwalhalla’s van de wereld. Met de mooie gebieden in Zeeland, Friesland en de Wadden en de vele meren kan je oneindig wateren blijven ontdekken. Geniet van de natuur en het klotsende water wanneer je in een zeilboot stapt.
lees artikel
Wintersport

Emanuel; “Bergsport zit in mijn bloed”

December, de maand van de gezellige eet en drinkfestijnen bij familie en vrienden. Wie is er niet gek op? Van chocoladeletters en pepernoten tot de welbekende kerstkransjes en het gourmetten. Hoe ga je om met al dat lekkere maar ongezonde eten?
lees artikel
Wintersport

Sneeuwpret naast de piste!

Sneeuwpret naast de piste is ook mogelijk. Dan is het leuk te weten dat er genoeg andere opties zijn om van winter wonderland te genieten.
lees artikel
Overige

Sporters verzuimen minder vaak dan niet-sporters 

We moeten meer bewegen’ en ‘Sporten is gezond!’ - zijn termen die je maar al te vaak hoort. Maar wat is daar van waar en hoe uit zich dat in het bedrijfsleven?

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons