Wintersportbestemming: Oostenrijk

Wintersport - 12 January 2015
wintersport in oostenrijk

Oostenrijk is voor veel Nederlanders de ideale wintersportbestemming. De skigebieden zijn groot en gevarieerd, de sneeuwzekerheid is hoog en natuurlijk ook belangrijk: de après-ski is top. Het maakt dan ook totaal niet uit op welk niveau je skiet of snowboardt, op een van de vele Oostenrijkse pistes ga je een superwintersport tegemoet.

Waar je ook bent, je kunt er in de wintersportregio’s van Oostenrijk bijna standaard vanuit gaan dat er sneeuw op de piste ligt. En de keuze tussen de wintersportgebieden is groot! Alleen al in de regio’s Salzburgerland en Tirol is sprake van een gevarieerd aanbod pistes met verschillende moeilijkheidsgraden. De omliggende dorpen zijn gezellig en sfeervol, wat natuurlijk bij de après-ski niet onbelangrijk is.

Wintersport op elk niveau
Door de grote hoeveelheid sneeuwgebieden is er voor elke wintersporter kans om los te gaan in Oostenrijk. Freestylers of freeriders, maar ook toerskiërs, families en beginners die nog nooit op de latten hebben gestaan. De aanliggende wintersportplaatsen bieden het typische Oostenrijkse Alpen-sfeertje dat je in andere wintersportbestemmingen niet hebt. Bovendien kun je er als klant van onze wintersportwinkel met kortingen van 20% tot 50% wintersportartikelen huren!

wintersportbestemming oostenrijk

Als je gaat wintersporten, check dan hier de sneeuwberichten! Je kunt zelf je locatie en wintersportbestemming kiezen, dus het maakt niets uit als je niet in Oostenrijk zit.

Niet waar?
Ben je het er niet mee eens dat Oostenrijk het ideale wintersportgebied wordt genoemd? Vertel dan vooral waarom niet en deel wat wél de perfecte sneeuwbestemming is!