Win een G-Eye met jouw Decathlon-foto!

Overig - 4 March 2015

We geven een G-Eye 2 Ultimate van ons elektronica- en accessoiremerk Geonaute weg! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze HD multisport camera ter waarde van €189, 95, is ons een foto te sturen…

Win eenG-Eye met jouw Decathlon foto!

Vestiging of sportartikel van Decathlon
Heb je een mooie, grappige of coole foto waar een vestiging of sportartikel van Decathlon herkenbaar op staat? Stuur deze naar ons toe via onze Facebook pagina! Denk bijvoorbeeld aan ski’s van Wed’ze tijdens je wintersport, een Quechua-rugzak bij een wandeling, een wetsuit of Easybreath van Tribord op het strand of een vestiging van Decathlon in het buitenland (de foto hoeft overigens niet per se in het buitenland te zijn genomen).

Like ons op Facebook
Als je dat nog niet gedaan hebt en je bent er toch, like ons ook gelijk even op Facebook! Je kunt je foto’s doorsturen tot woensdag 25 maart. Heb je geen Facebook account? Mail dan je foto naar blog@decathlon.com onder vermelding van G-Eye Fotowedstrijd. Wij kiezen vervolgens de winnaar van de G-Eye 2 Ultimate en nemen daarmee contact op in de laatste week van maart.

G-Eye 2 Ultimate

 Voor bovenstaande fotowedstrijd gelden de volgende voorwaarden.