Decathlon geeft tips voor een succesvolle Damloop

Running - 17 September 2015
Decathlon tips damloop Kalenjj

Aankomende zondag zal de 31ste Dam tot Damloop van start gaan en ook dit jaar doet er weer een sportief team van hardlopers mee om het Decathlon blauw te vertegenwoordigen. Het Decathlon team zal herkenbaar zijn aan de blauwe shirts en wij zullen meelopen in de wedstrijd businessloop met ongeveer 20 man. Wij hopen natuurlijk op een goede prestatie. De vooruitzichten zijn op dit moment goed en wij willen iedereen vragen om ons aan te moedigen langs de gezellige route.

Graag zouden wij nog een paar laatste tips willen geven voor een goede voorbereiding:

-Zorg voor een goede warming-up!
-Start niet te hard. Je verliest meer tijd wanneer je te hard start en nog 6 km moet lopen terwijl je kapot bent dan dat je er mee wint in de eerste 10 km.
-Eet pannenkoeken met spek appel en stroop:) of een lekker bord met pasta. Zorg voor voldoende brandstoffen en koolhydraten.
-Neem voor extra energie tijdens het hardlopen powergel mee.
-GENIET ervan, hardlopen is plezier hebben.

tips damloop Decathlon

Voor het aanschaffen van de laatste benodigdheden kun je nog even een kijken op onze hardloop winkel of je laten adviseren door het deskundige personeel van Decathlon in een van onze winkels. Speciaal voor deelnemers aan de Damloop by night: bekijk onze hardloopverlichting en kies je outfit voor in de nacht.

Decathlon wenst iedereen veel succes!

Facts:
Start: Prins Hendrikkade Amsterdam
Finish: Centrum van Zaandam
Afstand: 16,09 km – 10 Engelse mijl
Tijdslimiet: 2 uur
Finish sluit om: 17:00 uur