Play Everywhere: altijd en overal sporten

Voetbal - 1 April 2015
Altijd en overal sporten

Play Everywhere

Nu het lekkere weer in aankomst is, maken we ons op voor een zomer vol sportplezier. Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, met de Play Everywhere-artikelen van ons teamsportmerk Kipsta kun je gewoon lekker gaan sporten. Waar je ook bent!

Strand, park of stad
Bij Decathlon zijn we van mening dat je altijd en overal moet kunnen sporten als je daar zin in hebt. Daarom is het wel zo handig als je gebruik kunt maken van artikelen die makkelijk mee te nemen zijn en natuurlijk ook snel bevestigd of in elkaar gezet kunnen worden.

Play Everywhere: voetballen op het strand met de Kage

Voetbal: The Kage
Neem dus je vrienden mee naar het park, het strand of blijf gewoon in de stad voor een potje volleybal, voetbal of basketbal! De Kage is een voetbaldoeltje dat je overal snel en makkelijk kunt opzetten. In het park, op het strand of op straat: je hebt het doeltje zo opgezet voor een partijtje.

Kage

Volleybal: WizNet
Met het WizNet verander je elke omgeving in een volleybalveld: hang het volleybalnet tussen twee palen, bomen of de waslijn en je kunt spelen! Ook ideaal in het bos, op de camping of lekker op het strand met het zand tussen je tenen.

WizNet

Basketbal: The Hoop
Als je wilt kunnen basketballen waar jou dat het beste uitkomt, hang je The Hoop op. Licht van gewicht en makkelijk te bevestigen aan muur, boom, auto of waar je ook wilt! In principe is The Hoop een mobiele versie van de verplaatsbare basketbalborden van Kipsta. Ook ideaal om mee te basketballen, maar iets minder makkelijk om mee te nemen naar het park.

The Hoop

Waar ga jij sporten?

Wat zijn voor jou in de zomer de beste omstandigheden om met vrienden of familie een potje te voetballen, volleyballen of basketballen: gewoon op straat, lekker op het strand of op een zondagmiddag in het park?Play Everywhere