Partners

lees artikel
Partners

Wordt er bij jullie al gesport op het werk?

We moeten meer bewegen’ en ‘Sporten is gezond!’ - zijn termen die je maar al te vaak hoort. Maar wat is daar van waar en hoe uit zich dat in het bedrijfsleven?
lees artikel
Partners

Win één van jouw favoriete Decathlon artikelen!

Win één van jouw favoriete Decathlon artikelen!
lees artikel
Partners

De zomervakantie staat voor de deur! Hoe pak je je koffer zo goed mogelijk in?

Wij geven jou advies over hoe je je koffer het beste kan inpakken!
lees artikel
Partners

Kans maken op de nieuwe Elops 920 E?

Wij lanceren eind mei een bijzondere e-bike. De Elops 920 E is een kwalitatief goede fiets voor een ongekende lage prijs. We hebben de testmodellen verspreid onder verschillende websites. Zo hebben we de Elops ook meegegeven aan de jongens van Fietsvergelijkers.nl! Geïnteresseerd in deze fiets? Je kan ‘m winnen bij Fietsvergelijkers.nl! Doe mee op: fietsvergelijkers.nl/winactie

lees artikel
Partners

Wat is het juiste voedingspatroon voor jou?

Voor sporters die het maximale uit hun trainingen willen halen is een uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. Een uitgebalanceerd voedingspatroon geeft sporters de volgende voordelen: Optimale verbetering van de prestaties Het behalen en behouden van een ideaal gewicht Een zo kort mogelijke herstelperiode tussen trainingen en wedstrijden Een verminderde kans op blessures Een verminderde vaatbaarheid voor virussen

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons