Decathlon feliciteert Libra Bikers met knappe prestatie!

Fietsen - 7 July 2016
Decathlon sponsor Libra Bikers
Decathlon Best is sinds kort de trotse sponsor van de Libra Bikers. De Libra Bikers zijn een groep mensen uit Eindhoven met een lichamelijke beperking en op 16 juni hebben zij deelgenomen aan de Handbikebattle waarbij ze op de Kaunertalgletsjer in Oostenrijk zijn wezen fietsen. Alle 6 de ‘Libra Bikers’ hebben de eindstreep gehaald en wij vanuit Decathlon zijn super trots op deze knappe prestatie.
Na een intensieve training vooraf, enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, artsen e.a.) van Libra heeft een team van zes handbikers in Oostenrijk de Kaunertal
bedwongen. De ‘Libra Bikers’ trainden wekelijks op locatie Blixembosch volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zij kilometers buiten op de wegen in de regio en binnen op de tacxtrainer zodat zij goed voorbereid aan de start verschenen op 16 juni 2016. Alle Libra Bikers hebben deze sportieve uitdaging volbracht en wij willen alle deelnemers graag feliciteren.
 Decathlon Best Sponsort Libra Bikers
Decathlon wil sport toegankelijk maken voor iedereen en daarom zijn wij trotse sponsor van deze groep. Het team heeft passende fietsshirts, fietshandschoenen en bijpassende sokken gesponsord gekregen in speciale Decathlon kleuren. De deelnemers kwamen te handbike het sponsorpakket ophalen en daarbij werd in style de parkeerhelling van de Decathlon gebruikt als oefenmomentje (zie foto’s).
Zoals vermeld heeft iedereen heeft zijn/haar doel behaald en de gletsjer meerdere malen beklommen. Een topprestatie!