Kans maken op de nieuwe Elops 920 E?

Partners - 18 April 2018

Wij lanceren eind mei een bijzondere e-bike. De Elops 920 E is een kwalitatief goede fiets voor een ongekende lage prijs. We hebben de testmodellen verspreid onder verschillende websites. Zo hebben we de Elops ook meegegeven aan de jongens van Fietsvergelijkers.nl! Geïnteresseerd in deze fiets? Je kan ‘m winnen bij Fietsvergelijkers.nl!

Doe mee op: fietsvergelijkers.nl/winactie

Lees wat zij te melden hebben over de B’twin Elops 920 E:

Het nieuwste model uit de Elops E-serie van Decathlon. De B’twin Elops 920 E. Met deze scherp geprijsde fiets van € 1.499,- wil Decathlon de strijd aangaan met fietsen uit het topsegment van merken zoals Gazelle, Sparta en Batavus.

E-bikes zijn populair en het aanbod wordt steeds groter. Dit maakt het voor de consument lastiger om het geschikte model te vinden. Dit geldt zelfs wanneer specifiek naar één merk wordt gekeken. Zo heeft B’twin bijvoorbeeld de Elops E-lijn. Welk model binnen deze serie is dan het beste? Bij Decathlon zetten zij hun kaarten op het gloednieuwe model uit de Elops-serie: de Elops 920 E. Wij, van Fietsvergelijkers, mochten het nieuwste Elops-model een dagje uitproberen en waren zeer te spreken over de prestaties. Als we kijken naar e-bikes in dezelfde prijsklasse, steekt deze Elops met kop en schouders boven de concurrentie uit. Vooral de krachtige (90 Nm) Brose middenmotor en de schijfremmen op het voorwiel vallen op.

Lees verder: Review B’twin Elops 920 E