Paul; “Iedereen kan plezier halen uit darten”

Darten - 8 January 2019

Mijn naam is Paul en haal al plezier uit darten sinds mijn vijfde. Ik ben 46 jaar oud en kom uit Engeland. Enige tijd getrouwd met een Franse, Sarah. Samen hebben wij twee kids. Ik heb voornamelijk gewoond en gewerkt in Frankrijk. Daar zit natuurlijk het hoofdkantoor van Decathlon.

new brand

Ik werk al meer dan 20 jaar bij Decathlon. Ik heb verschillende functies gehad. Van retail supplier tot brand manager. Mijn constante liefde voor de target sporten bleef altijd. En mijn nummer een; darten. Mijn passie voor deze sport heb ik gevolgd door een nieuw merk op te starten. En omdat het hier in Nederland al een echte sport is besloot ik de basis te vestigen op het hoofdkantoor in Amsterdam. In Engeland is het alleen maar een spel. Serieus, Nederland telt de meeste dartspelers in verhouding tot het aantal inwoners van de wereld.

darten is leuk

Zoals je wel begrepen hebt ben ik gek op darten. Ik was al erg jong toen ik begon met spelen omdat mijn vader een dartbord in mijn kamer had opgehangen. Ik hou van deze sport vanwege de momenten samen met andere mensen en het beter worden erin. Of het nu mijn zoon is die ik een pijl leer gooien, mijn moeder die wil winnen of de collega’s die elkaar uitdagen. Iedereen kan plezier halen uit darten. Er zijn weinig sporten zo toegankelijk. Alles wat je nodig hebt zijn een paar pijlen en een dartbord, en de rest van je leven heb je er lol van.