Levenslange garantie op fietsen van B’Twin

Fietsen - 3 July 2018
Levenslange garantie op de fietsen van B'Twin

Bij Decathlon bieden we een top prijs-kwaliteit en dat geldt ook voor de afdeling fietsen. Omdat we zeker van onze zaak zijn, krijg je levenslange garantie op de fietsen uit het aanbod van B’Twin!

Dat B’Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat je op een fiets een levenslange garantie krijgt. B’Twin maakt namelijk voor zoveel mogelijk mensen een levenslange garantie op frames, stuurpennen, sturen en vaste voorvorken (behalve in carbon) toegankelijk. Btwin levert 2 jaar garantie op alle overige onderdelen, inclusief de batterij (bij e-bikes).

In het geval dat er iets is afgebroken, breng je de fiets gewoon naar de winkel. Elk gebroken onderdeel wordt hersteld of vervangen in de werkplaats van de vestiging. Is jouw fiets niet meer verkrijgbaar in het assortiment? Dan wordt deze vervangen equivalent in het huidige aanbod fietsen. Dus wil jij een betrouwbare fiets kopen? Check het aanbod van B’Twin.

Let op: De garantie op onderdelen geldt echter niet op slijtage onderdelen, waaronder bijvoorbeeld remblokjes, binnen- en buitenbanden, ketting, trapas, cassette en dergelijke. Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze fietsexperts in de winkels.

Kwaliteit en veiligheid
Van ontwerp tot verkoop: B’Twin gaat uiterst zorgvuldig en veeleisend te werk. B’Twin produceert zowel herenfietsen als damesfietsen.  Dankzij die hoge eisen en een gestroomlijnde organisatie stijgt de kwaliteit en hebben de fietsen een langere levensduur, wat positief is voor de bescherming van het milieu. In het eigen laboratorium van B’Twin Village in Lille stelt ons merk voor fietsen haar eigen protocollen op voor een voortdurende verbetering van de kwaliteit van zijn producten. Uiteraard gebeurt dit allemaal volledig in samenspraak en met goedkeuring van de Europese wetgeving.