Decathlon Best tovert parkeerdek om tot fiets-parcours

Fietsen - 18 July 2016
fietsevenement Decathlon Best

Klaar om te fietsen?

Op 25 juni 2016 heeft Decathlon Best een fietsevenement georganiseerd voor alle fietsende klanten van Decathlon. Op het parkeerdek was een testparcours afgezet waar verschillende mountainbikes en kinderfietsen getest konden worden. Er waren verschillende oefeningen uitgezet zoals een slalom parcours, een rem-test, een evenwichtsoefening en een gedeelte waar ruimte was om veel te schakelen met de fiets. Voor volwassenen was er zo de mogelijk om verschillende mountainbikes in verschillende prijsklassen met elkaar te kunnen vergelijken op technisch vlak maar ook om een goed gevoel te krijgen bij de fiets. Voor de kinderen waren de oefeningen natuurlijk ook beschikbaar en voor de allerkleinste kinderen was er nog een loopfietsrace georganiseerd. Een slalom parcours wat met loopfietsen afgelegd moest worden. De snelste deelnemer heeft aan het einde van de dag een prijs gewonnen. Vanuit Decathlon vinden wij het erg belangrijk dat mensen de producten kunnen testen voordat ze besluiten een product te kopen en door middel van dit soort lokale evenementen proberen wij de fiets-sport in Nederland en in dit specifieke geval in Best een stimulans te geven.

 

Het is belangrijk om op een juiste manier met de fiets-sport in aanraking te komen en aan de hand van dit soort leuke testparcours kunnen kinderen op een veilige manier oefenen op de fiets. Door verschillende disciplines te behandelen krijgen de kinderen meer vertrouwen en zullen ze hopelijk in het verkeer makkelijker kunnen anticiperen.

Fietsevenement Decathlon Best

Fietskleding van b’Twin voor iedereen tijdens het fietsevenement

De fietskleding van ons eigen merk b’Twin werd gepresenteerd en het was mogelijk om deze kleding te testen. Daarnaast was er een stand met schoonmaak en onderhoudsproducten aanwezig. Iedereen kreeg de kans om tips over het fietsen te vragen en over bijvoorbeeld het schoonmaken van je fiets. Kortom: alles was aanwezig voor een leuke informatieve fietsdag voor jong en oud.

b'Twin fietskleding