Decathlon Sport Experience

Overig - 20 October 2017

We hebben een sportieve verandering doorgevoerd in ons loyaliteitsprogramma! Voorheen spaarden onze klanten voor een voucher ter waarde van €6,-. Deze voucher kreeg de klant bij 400 gespaarde punten. Vanaf heden spaar je voor 1 van de meer dan 500 sportactiviteiten, die je al krijgt bij 200 punten. Waarom deze verandering?

Bij Decathlon proberen we sport toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Hierbij garanderen we altijd de beste prijs voor onze producten. Met deze visie is er geen ruimte om kortingen te geven, omdat we altijd de prijs van onze producten verlagen indien dit mogelijk is. De €6,- voucher was in feite een korting/prijsverlaging en druist in tegen onze visie.

In samenwerking met ‘TLC Marketing’ zijn we partnerships aangegaan, dit is een ongoing proces, met sportverenigingen door heel Nederland. Onze klanten kunnen nu sparen voor gratis sportactiviteiten. Denk hierbij aan skiën, padel, klimmen, yoga, dansen, bootcamp et cetera. De Decathlon Sport Experience draagt bij aan onze visie om sporten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Wij bieden onze klanten op deze manier de mogelijkheid om een nieuwe sport te ontdekken die ze normaal niet zo snel zouden proberen.

Kijk voor meer informatie op www.decathlonsportexperience.nl