Onze nieuwe Decathlon sportwinkel: Apeldoorn!

Overig - 26 September 2014
Decathlon-Apeldoorn

Decathlon wil betaalbaar sporten graag bereikbaar maken voor héél Nederland en opent daarom een nieuwe sportwinkel: Apeldoorn is op 5 november aan de beurt en twee weken later (op 19 november) opent ook een nieuwe Decathlon in Leeuwarden. Overigens zijn we nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor zowel Decathlon Apeldoorn als Decathlon Leeuwarden! 

Decathlon Apeldoorn én Leeuwarden

Een korte introductie: Decathlon is met ruim 800 winkels de grootste sport retailer ter wereld. Momenteel zijn er drie Nederlandse vestigingen, in Best, Kerkrade en Amsterdam. In elke vestiging tref je scherpgeprijsde sportartikelen van uitstekende kwaliteit aan, voor vrijwel elke sport – van A(tletiek) tot Z(eilen). Daarom zeggen we graag: elke sport begint bij Decathlon. Met de toevoeging van Decathlon Apeldoorn en Decathlon Leeuwarden kunnen nóg meer mensen bij ons terecht.

Beter bereik

Met Decathlon Apeldoorn en Decathlon Leeuwarden brengen we ons uitgebreide assortiment van betaalbare sportartikelen nog meer binnen jouw bereik. En is Decathlon Apeldoorn, Decathlon Leeuwarden of een van de andere sportwinkels niet dichtbij genoeg voor je, heb dan nog even geduld. De komende jaren breidt Decathlon zijn netwerk verder uit. In de tussentijd kun je gewoon al je sportbenodigdheden online bij ons bestellen.

Vind je vestiging

Wil je weten waar Decathlon Apeldoorn en Decathlon Leeuwarden zich precies bevinden? Kijk dan hier en hier. Voor een overzicht van al onze sportwinkels kijk je op deze pagina. We zijn overigens ook op Facebook te vinden.

Kom je bij ons werken?

We zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor zowel onze nieuwe sportwinkel in Apeldoorn als onze vestiging in Leeuwarden. Dus, zoek je een (nieuwe) baan als bijvoorbeeld verkoper, caissière, werkplaatsmedewerker of afdelingsmanager bij Decathlon Apeldoorn? Neem dan een kijkje op onze vacaturewebsite en solliciteer meteen naar een baan die het begin kan worden van een succesvolle carrière bij Decathlon! Op die website vind je ook de persoonlijke ervaringen van de mensen die al bij ons werken. Leuk en interessant om te lezen voordat je gaat solliciteren.