B’Twin nieuwe partner van Start2Bike

Fietsen - 13 February 2015
B'Twin nieuwe partner Start2Bike van NTFU

De Nederlandse ToerFiets Unie (NTFU) is de samenwerking aangegaan met B’Twin, het fietsmerk van Decathlon. Sinds 1 januari 2015 is B’Twin partner van Start2Bike, een logische samenwerking: waar Start2Bike helpt bij het ontwikkelen van de basistechnieken voor wielrennen en mountainbiken, biedt B’Twin fietsartikelen voor zowel de allerjongste beginner als de professionele wielrenner. Wil jij een mountainbike kopen, dan kun je bij Decathlon terecht voor advies en een ruim assortiment aan betaalbare mtb’s. 

Levenslange garantie op je fiets
Een van de belangrijkste kernwaarden van Decathlon is de prijs-kwaliteitsverhouding, en dit geldt zeker voor de producten van B’Twin. Voor beginners biedt de fietsenwinkel van B’Twin fietsen, kleding en accessoires die qua prijs aansluiten op je niveau: je betaalt nooit teveel in je ontwikkelingsfase. Voor pro’s met meer fietskwaliteiten en dus hogere kwalitatieve eisen, liggen de prijzen ook hoger. B’Twin is zeker van haar kwaliteit, dus welke fiets je ook kiest, je krijgt een levenslange garantie mee.

Fietsen toegankelijk voor iedereen
Decathlon wil sport toegankelijk maken voor iedereen, en met Start2Bike biedt de NTFU beginnende wielrenners en MTB‘ers een platform om te trainen. De samenwerking tussen Start2Bike en B’Twin betekent dat nóg meer beginnende fietsers op weg worden geholpen en zich kunnen blijven ontwikkelen. In de mountainbike shop van Decathlon zal in 2018 zelfs een elektrische mountainbike beschikbaar zijn. Tot die tijd is dit ons aanbod aan elektrische fietsen.

B'Twin nieuwe partner Start2Bike van NTFU

Arjan de Vries (l), directeur van de NTFU, en Kaj Slenter, commercial director Cycling van Decathlon.