Decathlon Blog: het sportblog voor iedereen!

Overig - 13 October 2014
decathlon blog, sportblog voor iedereen

Ons blog is live! Hier vind je alles wat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Hier ben je op het juiste adres voor tips, sportadviezen van experts, reviews van sportartikelen en beginner’s guides.

Over Decathlon

Voordat we uitweiden over het Decathlon Blog, stellen we je graag even voor aan Decathlon, ’s werelds grootste sportretailer met wereldwijd 730 vestigingen. Wellicht ken je onze winkels van een vakantie in Frankrijk, waar meer dan 250 vestigingen zijn. Bij Decathlon vind je voor 65 sporten scherpgeprijsde sportartikelen, sportkleding en sportaccessoires van uitstekende kwaliteit. Bovendien hebben we twintig passiemerken: eigen merken die elk een eigen sport vertegenwoordigen. Voor outdoor is het passiemerk bijvoorbeeld Quechua, voor fietsen B’Twin, voor hardlopen Kalenji en voor fitness is dat Domyos.

Tips & tricks van Decathlon

Als Decathlon de plek is waar elke sport begint, dan is ons blog de plaats waar je de motivatie, de expertise en vooral het enthousiasme vindt om te beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Onze posts worden geschreven door mensen met een passie voor sport. Experts die met hun ervaring en kennis graag advies en tips geven om beter en sportiever te worden.

De blog-artikelen zijn ondergebracht in de volgende rubrieken:

Tips
Aangezien er bij Decathlon alleen sportliefhebbers werken, delen we onze sportieve kennis graag met je. Aan de hand van een aantal tips helpen we je op weg als je wilt beginnen met een bepaalde sport, maar ook wat bijvoorbeeld de beste manier is om je lichaam op temperatuur te houden als je in de winter wilt gaan hardlopen.

Dit de plek waar je de motivatie, de expertise en het enthousiasme vindt om te beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport

Innovatie
Alle sportartikelen van Decathlon zijn innovatief, maar sommigen zijn nét wat vooruitstrevender dan anderen. Een goed voorbeeld hiervan is de pop up tent van Quechua, de populaire werptent die ideaal is voor bijvoorbeeld festivals.

Hoe…?
Waar moet je op letten bij het onderhoud van een fiets of skateboard, of hoe kies je een snowboard dat voor jou het meest geschikt is? We helpen je op weg met tips en adviezen zodat je altijd jouw ideale sportartikel kiest.

Beginner’s Guide

Met onze beginner’s guides bieden we extra informatie voor beginners. Of je nu gaat kamperen of wilt gaan wielrennen: we vertellen je wat je nodig hebt en hoe je het beste van start kunt gaan.

Als je behoefte hebt aan informatie over specifieke onderwerpen, kun je ons dat uiteraard laten weten. Check Decathlon ook op Facebook!