Aptonia lest de dorst tijdens de Avondvierdaagse in Best

Outdoor - 27 June 2016
Decathlon Best
Vanuit Decathlon proberen wij zoveel mogelijk lokale sport gerelateerde initiatieven te steunen. Lokale initiatieven vormen de basis voor het breed beoefenen van sporten een daarom vinden wij dit enorm belangrijk. Ook voor de betrokkenheid van Decathlon medewerkers met de sporters uit de regio zijn deze evenementen er belangrijk maar vooral erg leuk!
Op donderdag 9 juli hebben we met Decathlon Best de Avondvierdaagse in Best gesponsord. Decathlon wil sport toegankelijk maken en daar hebben we zeker aan bijgedragen!
De avondvierdaagse is georganiseerd door vrijwilligers in Best en het houdt in dat basisschool kinderen met hun ouders vier avonden lang 5 km of 10 km wandelen. Ongeveer 800 dorstige basisschool kinderen en ouders kregen langs de route een Aptonia sportdrankje uitgedeeld. De route heette die dag speciaal Decathlon-route en de deelnemers kwamen pal langs de winkel! De uitdeelplaats was in Decathlon style aangekleed en ook hadden we wat producten neergezet om mensen in contact te laten komen met Decathlon en te laten zien wat we in de winkel verkopen. We hebben alleen maar leuke en positieve reacties gehad van kids en ouders! Volgend jaar weer!