Kom naar de ANWB Lentedagen!

Outdoor - 18 March 2015
ANWB Lentedagen

Outdoormerk Quechua en fietsenmerk B’Twin zijn op 18 en 19 april aanwezig op de ANWB Lentedagen (voorheen Kampeerdagen) in Bussloo, Gelderland. Ook watersporkmerk Tribord is aanwezig met het populaire snorkelmasker EasyBreath.

De Lentedagen van de ANWB luiden traditiegetrouw het buitenseizoen in: bezoekers maken kennis met de laatste trends en artikelen met betrekking tot fietsen, wandelen, kamperen en activiteiten op het water. Er zijn workshops, optredens, men kan producten testen en meedoen aan het NK Tent Opzetten.

Plattegrond ANWB Lentedagen

Alles voor fietsen: B’Twin
B’Twin zal tijdens de ANWB Lentedagen haar nieuwe assortiment mountainbikes, stadsfietsen en trekkingfietsen laten zien. Bovendien kan elke fiets getest worden en zullen er specialisten aanwezig zijn om bezoekers te woord te staan voor het benodigde advies. Daarnaast zal ook de nieuwe kledinglijn met accessoires uit de fietsenwinkel van B’Twin getoond worden. De prijzen van de fietsen zullen variëren van €199,95 tot €495,95.

Rockrider mountainbikes B'Twin

Voor outdoor en kamperen: Quechua
Quechua gaat haar volledige assortiment tenten uit de kampeerwinkel tentoonstellen: bijzettenten, trekking tenten en familietenten die onverslaanbaar worden geacht in prijs-kwaliteit binnen de wereldwijde kampeermarkt. Tijdens de ANWB Lentedagen zal ook de uitslag van de familietenten-test bekend worden gemaakt (lees hier de uitslag van de KCK). Quechua heeft haar 5-persoons familietent ingezonden om zich te laten onderwerpen aan een onafhankelijke regen- en windtest op een speciaal aangelegd terrein van Outwell in Denemarken. Naast de aandacht voor kampeerartikelen wordt ook alle ruimte geboden aan trekkingschoenen, kleding en innovatieve producten. Zo doet bijvoorbeeld de nieuwe opblaasbare ‘coolbox’ zijn naam volledig eer aan: met een koelperiode van langer dan 11 uur en zijn praktische functionaliteiten is dit een van de meest veelbelovende accessoires die Quechua in 2015 op de markt brengt.

Quechua T5.2 XL

EasyBreath en Stand Up Paddle surfboards van Tribord
Wat betreft innovatie mag de EasyBreath van Tribord natuurlijk niet ontbreken tijdens de ANWB Lentedagen. Met dit snorkelmasker kun je op comfortabele wijze onderwater blijven ademen, zonder gedoe met snorkels en je neus dichthouden. Verder zullen er behalve benodigde badkleding als wetsuits ook een aantal standup paddle surfboards uit het uitgebreide watersportassortiment te zien zijn. Uiteraard zijn er specialisten aanwezig om bezoekers te voorzien van alle benodigde informatie.

Standup paddle surboards Tribord

Algemene informatie ANWB Lentedagen

  • • Op 18 en 19 april 2015
  • • Recreatiegebied Bussloo (GL)
  • • Van 10.00 tot 17.00
  • • Bestel je tickets bij de ANWB

Het is eindelijk weer lente!

Waar kijk jij het meeste naar uit nu het eindelijk weer lekker weer begint te worden; zijn er bepaalde buitenactiviteiten waarvan je vindt dat anderen ze ook zeker moeten proberen? Laat het weten in de comments!