lees artikel
Fitness

DE 5 BESTE WORKOUTS MET WC PAPIER

Wil jij fit blijven met je gehamsterde wc-papier terwijl je gewoon thuis aan het werk bent? Check deze 5 workouts.
lees artikel
Voetbal

Burendag 2019

Burendag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Hebben jullie al een leuke activiteit bedacht? Oranjefonds en Douwe Egberts zijn initiatiefnemers van burendag. En wij helpen je graag opweg met een paar leuke voorbeelden voor burendag. Hoe kan jij de buurt door middel van bijvoorbeeld sportactiviteiten samen brengen? Sport en spel zijn hier een heel leuke manier voor namelijk.
lees artikel
Voetbal

Help! Mijn kind gaat op voetbal

Voetbal dit voetbal dat, je kind is altijd druk in de weer met die bal. Op straat, in de tuin en misschien wel stiekem in huis. Als de bal voor de zoveelste keer op een ongewenste plek terecht komt is het misschien dan  toch tijd voor een voetbalclub. Je kind gaat op voetbal, en nu?
lees artikel
Overige

Back to school

Na 6 weken volop chillen, fortnite, buitenspelen en op vakantie gaan is het weer tijd om terug te gaan naar school. Terug naar je vriendjes en vriendinnetjes in de klas. Misschien een nieuw klaslokaal en juf of meester. Toch wel weer spannend. Hier een paar leuke tips goed voorbereid te beg innen aan het nieuwe schooljaar.
lees artikel
Partners

Wordt er bij jullie al gesport op het werk?

We moeten meer bewegen’ en ‘Sporten is gezond!’ - zijn termen die je maar al te vaak hoort. Maar wat is daar van waar en hoe uit zich dat in het bedrijfsleven?

Welkom!

banner hardlopen najaar welkom
Welkom

Het Decathlon blog is live!

Op het blog van Decathlon vind je alles dat je moet weten om te kunnen beginnen met sporten of om beter te worden in jouw sport. Denk aan tips, reviews, startersgidsen en meer!

Lees meer

Volg ons

Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte

Word fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over Decathlon, de nieuwste winacties, productinformatie en de beste reviews!

Volg ons